De Glazen Troon Serie

Glazen Troon voorkantDe Glazen Troon serie is dé debuutserie van Sarah J Maas en het belooft veel goeds voor de toekomst! Het boek verscheen in eerste instantie als korte hoofdstukken op de website FictionPress.com, maar toen de verhalen zo ontzettend goed gelezen werden, besloot Sarah Maas om de boeken uit te gaan geven. Gelukkig voor ons worden de boeken van De Glazen Troon serie ook vertaald in het Nederlands en dus staan ons nog een aantal leuke verhalen te wachten. Het vertalen van de boeken is begonnen in 2015 en de serie zal uiteindelijk uit 6 of 7 delen gaan bestaan. Onderaan deze pagina zie je precies welke boeken er al zijn verschenen en vertaald, daarnaast doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk goede recensies en samenvattingen van de boeken te schrijven!

 

De Glazen Troon serie, het verhaal

De boeken van de Glazen Troon spelen zich af rondom de hoofdpersoon Celeana. Celeana is een meisje van 17 jaar, dat niet lijkt op andere leeftijdsgenoten. Celeana is namelijk een huurmoordenaar. Jaren is zij opgeleid in haar vak en ze wordt gezien als één van de beste in haar vak. Op een dag wordt Celeana opgepakt en veroordeeld voor haar daden, ze moet lange tijd werken in de mijnen van Endovier. Dan op een dag wordt ze voor de koning gebracht en deze geeft haar een mogelijkheid die ze haast niet kan weigeren..

De Glazen Troon serie is een prachtige Young-Adult serie die alle geneugten van het leven voorbij laat komen. Maas schrijft een prachtigie serie waarin romantiek, spanning, magie en een grote dosis humor centraal staan. Het is wat ons betreft één van de beste Young-Adults series van dit moment en we hopen dan ook zeker dat Maas dit niveau hoog weet te houden. We zullen even moeten wachten tot de volledige serie volledig geschreven en vertaald zijn, maar hoe dan ook is deze serie meer dan het lezen waard!

Voorkant

Titel

Engels

Meer info

Glazen Troon voorkant

The Glass Throne

Bekijk op bol.com

Donkere kroon voorkant

The Crown of Midnight

Bekijk op bol.com

Deel 5: Nog niet verschenen

Empire of Storms

Bekijk op bol.com

Deel 6: Nog niet verschenen

Nog niet verschenen

Deel 7: Nog niet verschenen

Nog niet verschenen

Reacties gesloten