De Glazen Troon deel 3: Erfgenaam van Vuur

de Glazen Troon deel 3: Erfgenaam van Vuur

8.1

Spannend

8.5/10

Karakters

8.0/10

Diepgang

8.0/10

Fantasy-Waarde

8.0/10

Positief:

  • Diepgang
  • Spanning
  • Hardere gevechten

Negatief:

  • Mag nog volwassener worden geschreven

In deel 2 van de Glazen Troon lazen we over Celaena en haar relaties met de verschillende personen in het hof. Voor degene die het boek al heeft gelezen: Deel 2 loopt natuurlijk niet bepaald goed af. In het derde deel begint Sarah j Maas waar ze deel 2 mee is geëindigd. Celaena is in diepe rouw. Ze heeft zich nog nooit zo slecht gevoeld.

Samenvatting De Glazen Troon deel 3

Celaena arriveert in Wendlyn met een gebroken hart. Niet alleen is ze haar vriendin en vriend kwijt, ze zit ook met de opdracht om haar familie te vermoorden. Gelukkig loopt ze al snel Rowan tegen het lijf, een oude krijger die is gespecialiseerd in de kunsten van de Fae. Ze zal door hem worden getraind, zodat ze haar Fae afkomst opnieuw kan terugvinden. Gelukkig helpt dit haar om het verdriet te verwerken en geeft het haar een doel in het leven. Ze ontmoet nieuwe mensen en begint langzaam weer een leven op te bouwen. Toch zal ook in deel 3 niet alles vlekkeloos verlopen en de gevechten zijn heviger dan ooit..

Recensie de Glazen Troon deel 3

Het derde deel van de serie vind ik persoonlijk de beste tot nu toe. De spanning van deel 1 en de diepgang van deel 2 worden mooi gecombineerd en zo ontstaat er een echte fantasy pageturner. Ik heb het gevoel dat in deel 3 Sarah j Maas pas echt los komt. De gevechten worden harder, er zijn meer magische momenten en Celaena begint voor mij als lezer echt te leven. Heb je deel 1 en 2 van deze serie al gelezen? Bestel dan direct deel 3, want dit is het resultaat van 2 boeken rustig opbouwen en een goede fundering neer leggen. Een top fantasy boek! Bekijk het boek op Bol.com!

<< Deel 2      Deel 4>>

Reacties gesloten