Thomas Olde Heuvelt boeken

thomas_novelistThomas Baudelet Olde Heuvelt wordt in 1983 geboren in Nijmegen. De jonge Thomas moest al snel om kunnen gaan met verdriet toen hij op drie jarige leeftijd zijn vader verloor. Hij werd opgevoed door zijn moeder en zus en begon zich steeds meer te interesseren voor boeken. Hij las veel Roald Dahl en Paul van Loon en op latere leeftijd begon hij zich ook te interesseren voor het werk van Stephen King, Lovecraft en Tolkien. Deze schrijvers inspireerden hem om de opleiding Amerikaanse literatuur te gaan studeren aan de Rabboud Universiteit in Nijmegen. Hier komt hij in aanraking met Foer, Zafón en Martel. Deze zorgden ervoor dat Thomas Olde Heuvelt steeds meer geïnteresseerd raakte in magische verhalen die zich afspelen in de hedendaagse wereld.

In 2002 brengt Thomas Olde Heuvelt zijn eerste echte roman uit, genaamd De Onvoorziene. Hij is op zijn 16e al begonnen met het schrijven van dit boek en hier blijft het niet bij. Hij schrijft het boek PhantasAmnesie waarna hij wordt opgemerkt door de grotere uitgevers. Luitingh-Sijthoff besluit Thomas te helpen met het uitgeven van zijn 3e boek Leerling tovenaar Vader & Zoon die in 2008 wordt gepubliceerd. Dit zal Thomas zijn grote doorbraak betekenen. Niet alleen in Nederland, maar ook over onze landgrenzen heen.

Thomas Olde Heuvelt Recensies

Hieronder vind je de boeken die Thomas Olde Heuvelt tot nu toe heeft uitgebracht. Uiteraard zullen wij alle boeken van deze talentvolle Nederlandse schrijver zo snel mogelijk recenseren en de recensies op FantasyOnline.nl plaatsen!

Voorkant Titel Meer info
 de-onvoorziene De onvoorziene Bekijk op bol.com
 phantasamnesia PhantasAmnesia Bekijk op bol.com
leerling-tovenaar-vader-en-zoon Leerling Tovenaar Vader & Zoon Bekijk op bol.com
 harten-sara Harten Sara Bekijk op bol.com
 hex HEX Bekijk op bol.com

Reacties gesloten